Ai o întrebare? Sună GRATUIT la numărul 031/9111

Intrebari Comune

Vindem modele RIC (Receiver in Canal). Aparatul RIC poate servi persoanelor cu hipoacuzii usoare, moderate, severe.

Comandarea aparatelor auditive este un proces simplu în trei pași:

Începeți cu un test auditiv
Plasați comanda de proteză auditivă online sau sună-ne pentru ajutor suplimentar
Primiți aparatele auditive programate personalizate în 5-8 zile

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati telefonic.

Da. Înainte de a achiziționa aparatele auditive, vi se va solicita să ne trimiteți rezultatele testului dvs. auditiv și să răspundeți la întrebări despre pierderea auzului. Echipa noastră de audiologi va programa apoi aparatele pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastre particulare.

Toate dispozitivele noastre auditive sunt programate personalizat pe audiograma dumneavoastra și au capacitatea de a amplifica conversațiile de zi cu zi, astfel încât alegerea dintre cele 2 modele este o problemă de performanțe superioare în medii mai provocatoare (cum ar fi restaurantele și întâlnirile) și funcții suplimentare care pot face diferenta pentru tine. Explorați aparatele noastre pentru detalii sau contactați-ne pentru mai multe informații despre modelul care vi se poate potrivi.

Aparatele noastre auditive servesc marea majoritate a problemelor legate de pierderea auzului, inclusiv pierderea severă. Ne putem asigura că produsele noastre sunt potrivite pentru nevoile dvs. dacă ne trimiteți rezultatele testului dvs. auditiv.

Garantia la aparatele noastre este de 2 ani.

Audiograma pe care  o aveti deja in baza noastra de date ,audiologii noștri o vor folosi pentru reglarea aparatului auditiv.. Dacă trebuie să efectuați ajustări, Clarfon oferă o reprogramare gratuită în timpul perioadei de garanție a dispozitivului.

Dacă aveți grijă de aparatele auditive, reparațiile sunt rare. Dacă vă aflați în perioada de garanție, singurul cost este livrarea aparatelor către Clarfon. Dacă sunteți în afara perioadei de garanție, expediați aparatele către Clarfon și vom oferi o estimare a lucrărilor de reparații necesare înainte de finalizarea lucrărilor.